Strandvägen 109
234 31 Lomma

040-414014

Renight

 

Renight cream Renight vitamin integrator Renight dermofiller

 

 

 

En mjuk och rik nattcreme med antioxidanter som skyddar den näringsfattiga, yttorra och stressade huden.

För vem? Torr och stressad hud.

Gojibäret är den värdefull frukt som kommer från Tibet och har enligt gamla traditioner mirakulösa anti-age egenskaper. Oljan som utvinns från bären innehåller en mycket hög koncentration av antioxidanter jämflrt med andra frukter. Hyaluronsyran som har en hög molekylär vikt är fuktgivande och har en skyddande effekt mot hudens åldrande. Lykopen förstärker och skyddar gojibärsoljans antioxidanteffekt så den inte bryts ner av miljöföroreningar.

Användning: Cremen används varje natt. Applicera på ansikte och hals och massera in tills den har absorberats. Man kan applicera Renight Vitamin Integrator under cremen för en intensivare effekt, eller Renight Dermo-filler för att släta ut rynkor och linjer.

Storlek: 50 ml

Pris: 715:-
En super-vitamin olja som ger näring till torr och näringsfattig hud.

För vem? Passar torr och stressad hud.

Oljan från gojibär innehåller en mycket högre koncentration av vitaminer jämfört med andra frukter som innehåller antioxidanter tex apelsin. E-vitamin och Lykopen förstärker antioxidant effekten och utöver att öka antioxidanternas effektivitet även garanterar att ingredienserna håller sig aktiva. Ris och jojoba oljor tillför fukt och återställer hudens eget naturliga skydd.

Användning: Oljan appliceras på natten när huden behöver extra näring på djupet. Applicera ett par droppar på ansikte och hals och massera in tills den helt har absorberats, fortsätt med renight recover cream.

Storlek: 25 ml

Pris: 535:-
En gel med hyaluronsyra som fyller ut rynkor och linjer

För vem? Passar alla hudtyper.

Användning: Produkten är tänkt att användas under natten med kan även användas på dagen under valfri dagcreme. Applicera den lokalt och massera in tills den har absorberats. Applicera renight recover cream ovanpå.

Storlek: 15 ml

Pris: 535:-

 


Hudhälsan är medlem i
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.