Strandvägen 109
234 31 Lomma

040-414014

Eye supreme

 

Eye supreme extra cream Eye supreme gel  

 

 

 

 

Ögoncreme som reducerar mörka ringar och direkt återfuktar huden.

För vem? Passar alla hutyper, extra bra för den torra huden.

Användning: Applicera en liten mängd av produkten runt ögat och klappa försiktigt tills att den absorberats helt. Används på morgonen eller på kvällen, för att skydda, förnya och förbättra huden kring ögonen.

Storlek: 15 ml

Pris: 620:-
Återfuktande ögoncreme som reducerar mörka ringar, svullnader och känslan av tunga trötta ögon.

För vem? Passar alla hudtyper.

Aktiva ingredienser: - OXY™ och aloe vera-extrakt: OXY™ stimulerar cellandningen vilket ger en friskare hud. Aloe vera-extraktet är rikt på aminosyror och olika sockerarter som revitaliserar cellernas metabolism. Detta gör att huden återfår sin optimala nivå av cellulär aktivitet, vilket gör huden mer mottaglig och maximerar absorberingen av ögoncremens aktiva ingredienser. Även tecken på ålder och stress reduceras.

- Haloxyl™: En exklusiv cocktail av peptider och flavonoider som bekämpar mörka ringar under ögonen. Detta genom att verka energigivande på kapillärväggarna, vilket eliminerar det mörka pigment som skapas av en försämring av hemoglobin och bildar dessa mörka ringar. Mörka cirklar under ögonen blir nu ett minne blott!

- Eyeliss™ och koffein: Bekämpar kraftfullt påsar under ögonen genom att reducera genomträngligheten i kapillärerna, samtidigt som de ökar lymfcirkulationen och motverkar inflammationer. Detta ger en lätt och frisk känsla och en synlig reducering av svullna ögon och påsar under ögonen.

- Vitamin E: Kraftfull antioxidant som effektivt neutraliserar fria radikaler, vilket motverkar förtida åldrande.

- Ljusreflekterande komplex: Ett ljusspridande och reflekterande komplex berikat med mica som ger omedelbar lyster och minskar synliga skavanker, fina linjer och rynkor runt ögonen.

Användning: Applicera en liten mängd av produkten runt ögat och klappa försiktigt tills att den absorberats helt. Appliceras på morgonen för att reducera mörka ringar och svullnader och när som helst för att lugna trötta ögon.

Storlek: 15 ml

Pris: 420:-
 

 


Hudhälsan är medlem i
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.