Strandvägen 109
234 31 Lomma

040-414014

Age

The Cream The Emulsion Eye / Lip Cream
Ett högteknologiskt underverk med extra mycket näring för en komplett antiage effekt. Cremen stimuler och väcker huden till liv och verkar på uttröttad, stressad och åldrad hud. Huden blir slät, mjuk och len. Rynkor och linjer slätas ut.

Aktiva ingredienser: Undaria alg, Bioaktiva peptid, tomatstamceller, vindruvskärn extrakt, hyaluronsyra, E-vitamin, sheasmör, risprotein, smart elastic polymer

Pris: 795:-
En exceptionell produkt som aktiverar de viktiga grundämnena i huden som har en övergripande antiage effekt. Emulsionen återfuktar, återställer hudens spänst, ger ansiktet lyster och en jämnare hudton. En ny härlig formula gör emulsionen lättabsorberad förr alla som föredrar en lättare känsla.

Aktiva ingredienser: Undaria alg, Bioaktiva peptid, tomatstamceller, portlak extrakt, E-vitamin, sheasmör, lipider från kokosnöt

Pris: 795:-
Cremen verkar på ögats och läpparnas kontur med en trippeleffekt: den har en avslappnande effekt på mimiska rynkor, ökar fastheten och elasticiteten. På dagen skyddar den även mot fria radikaler.

Aktiva ingredienser: Undaria alg, Bioaktiva peptid, tomatstamceller, sheasmör

Pris: 845:-
     
The Serum    
   
Med en maximal koncentration av aktiva antiage ingredienser som boostar cellaktiviteten och har en trippeleffekt på huden. Har en utslätande effekt på rynkor och linjer, ger en jämn och klar hudton. Serumet absorberas snabbt och känns uppfräschande.

Aktiva ingredienser:
Undaria alg, Bioaktiva peptid, tomatstamceller.
Pris: 865:-
   

 


Hudhälsan är medlem i
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.